Aanbod

Iets te vieren?

01

Bruiloft Met Lars

Wat leuk, jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Deze dag moet natuurlijk perfect zijn, ik kom graag met jullie in contact over wat ik jullie kan aanbieden in de voorbereiding en natuurlijk op de dag zelf.

02

Picknick Met Lars

Op zondagmiddag met jouw vrienden in een zonnig parkje? Daar hoort natuurlijk een verse picknick bij van mij. Vraag mij naar de mogelijkheden.

03

Tuinfeest Met Lars

In jouw tuin iets tofs neerzetten! Kom maar op, ik regel het voor jou!

04

Organisatie Met Lars

Zoek jij iemand die iets kan organiseren of heb jij iemand nodig die op jouw feest komt helpen? Je kan mij inhuren voor dit soort vragen.

05

Catering Met Lars

Ik sta erg graag in de keuken om jou te voorzien van heerlijke gerechten, vraag mij naar de mogelijkheden!

06

Jubileum Party Met Lars

Heb jij of jullie een jubileum te vieren? Ik kom graag met mijn foodcaravan om jullie te voorzien van hapjes en drankjes.

Feestje met Lars - Catering Zwolle- 2

Foodtrucks

Wilt u een toffe bar op uw feest of bent opzoek naar iemand die met een foodtruck lekkere hapjes komt maken? Lars komt graag naar u toe om dit te organiseren voor u!

Voor een impressie, bekijk dan mijn instagram: @met_lars

Feestje met Lars

Aankleding

Voor de meeste feestjes is er niet alleen eten & drinken nodig. Daarom werk ik samen met verhuurpartijen in de regio van Zwolle. Waarom zou ik dit willen regelen voor mijn gasten? Ideaal om alles bij 1 contactpersoon te houden en ik vind het leuk om te organiseren.

_KKW2498

Bediening

Ik kan niet alles alleen, daarom kom ik soms met extra hulpkrachten. Heeft u ook bediening nodig dan regel ik dit graag voor u.