Mijn naam is Lars Reijnen, ik ben 25 jaar jong en ik ben getrouwd met Miël.

Sinds 1 juni 2021 ben ik volledig werkzaam voor mijn eigen eenmanszaak, deze keuze heb ik gemaakt door de vele enthousiaste reacties die ik heb gekregen.  Het is leuk om te zien dat mijn naam steeds bekender wordt in de regio van Zwolle, hierdoor heb ik genoeg te doen en heb ik mijn droom job te pakken!

Waarom ‘Met Lars’? Mijn passie en hobby kunnen toepassen in mijn werk, dat is mijn ideaal beeld.

Na 5 jaar werkervaring in de horeca als kok en bedrijfsleider van een brasserie ben ik toe aan een nieuwe stap. Ik ben gaan ondernemen omdat ik heb gemerkt dat ik mensen iets kan bieden wat er nog niet is. Communicatie en snel handelen dat is waar het mee begint, dit is vaak een minpunt in deze branche. Met mijn onderneming probeer ik mijn gasten het gevoel te geven dat ze echt worden bediend zoals zij het van te voren hebben bedacht + een extra beleving die ze niet hadden kunnen bedenken.

Mijn ambitie is om in Zwolle en omgeving een bekende naam te worden voor kwalitatieve en sfeervolle feestjes. Wat het werk zo leuk maakt is dat ik elke keer op een andere locatie iets tofs mag neerzetten voor mijn gasten met elke keer andere wensen. Elke dag is dus anders, leuk toch!?

Ik hoop dat ik jou enthousiast heb gemaakt en ben ik natuurlijk benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen.

Wil je mij volgen? Volg dan mijn instagram ‘Met Lars’ hier zal ik jullie een impressie geven wat ik voor jou kan betekenen,

Tot snel!

aanbod

Iets te vieren?

01

Bruiloft Met Lars

Wat leuk, jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Deze dag moet natuurlijk perfect zijn, ik kom graag met jullie in contact over wat ik jullie kan aanbieden in de voorbereiding en natuurlijk op de dag zelf.

02

Picknick Met Lars

Op zondagmiddag met jouw vrienden in een zonnig parkje? Daar hoort natuurlijk een verse picknick bij van mij. Vraag mij naar de mogelijkheden.

03

Tuinfeest Met Lars

In jouw tuin iets tofs neerzetten! Kom maar op, ik regel het voor jou!

04

Organisatie Met Lars

Zoek jij iemand die iets kan organiseren of heb jij iemand nodig die op jouw feest komt helpen? Je kan mij inhuren voor dit soort vragen.

05

Catering Met Lars

Ik sta erg graag in de keuken om jou te voorzien van heerlijke gerechten, vraag mij naar de mogelijkheden!

06

Jubileum Party Met Lars

Heb jij of jullie een jubileum te vieren? Ik kom graag met mijn foodcaravan om jullie te voorzien van hapjes en drankjes.

direct contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met mij op!